söndag 4 januari 2015

Vad hände år 2014 egentligen? :o

Jag har då avlagt ett nyårslöfte...

Jag ska komma igång med träningen och gå ner lite överflödigt lull lull som dallrar lite här och där... Det dallriga börjar faktiskt redan i brösthöjd och sträcker sig ända ner till fotknölarna. :o Undantaget är mitt högra bröst det är fast och inte en tillstymmelse till daller.. ;) Men ff a vill jag få kondis. Jag vill gärna kunna gå pch prata samtidigt. ;)

2014 har varit ett kämpigt år och jag har dykt långt ner i sockriga, sura och salta godispåsar lite väl ofta... Ja ni vet, lite som plåster på såren... Och jag vet att det är ju inte så man ska göra, jag hade inte gjort det i vanliga fall. Men det har inte varit något vanligt år!

Men ve och fasa när jag skulle stiga upp på vågen för invägning. 10 pannor har jag lyckats med, galet men sant. Kan dock skryta med att jag är rynkfri, inget ont som inte har något gott med sig. ;)

Efter samtal min kära duktiga syster som nu rensat hemmet på allt socker och numera kör helt sockerfritt... Gjorde att jag fick mig en rejäl kick i min numera hrmmm stora bak...

Första träningspasset - check (men är mer död än levande.  :o)
Första nyttiga målet - check (inte det godaste, men helt ok och jag kan varmt rekommendera bönpasta. :)
Börjat använda julklappen, träningsarmbandet - check

Whish me luck! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar